Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κασερόπιτα με κανταΐφι


7
0


Μερίδες: 12
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo ΜΑΡΙΑΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΑΗ ΛΙΑΣ
Κασεροπιτα με φυλλο απο κανταιφι, εξαιρετικη.
Ετικέτες:Αλμυρο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πίτες / Με φύλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 700 γραμ. φυλλο κανταιφι
  • 250 γραμ. βουτυρο Αγνο
  • 700 γραμ. κασερι Ολυμπος
  • 300 γραμ.Γκουντα
  • 100 γραμ. τυρι Φιλαδελφεια
  • 4 Αυγα
  • Μισο λιτρο και λιγο παραπανω γαλα πληρες.
  • Ενα κουταλακι αλατι
  • Μπολικο πιπερι
Βουτυρωνουμε το μεγαλο ταψι της κουζινας, απλωνουμε το μισο φυλλο απο κανταιφι, κατοπιν ριχνουμε τα τυρια και αρκετο πιπερι.Τοποθετουμε και το υπολοιπο φυλλο απο κανταιφι πανω απο τα τυρια, λιωνουμε το βουτυρο και περιχυνουμε το φυλλο απο κανταιφι. Κατοπιν ανακατευουμε το γαλα με τα αυγα, και περιχυνουμε την πιτα μας, ετσι ωστε να παει παντου. Τημ βαζουμε στο ψυγειο για καποια ωρα και ψηνουμε στους 180 βαθμους, για περιπου 30-45 λεπτα. 
Καλη σας ορεξη, και τονιζω πως μεγαλη σημασια παντα εχουν τα καλα υλικα.....καλο σας βραδυ, και καλη Ανασταση.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.