Χτυπαμε καλα τα αυγα με τη ζαχαρη να πηξουν και να ασπρισουν.Σε ενα μπωλ ανακατευουμε ολα τα υλικα και τα ριχνουμε σιγα -σιγα στο μειγμα των χτυπημενων αυγων.[προσεχουμε να μην ξεφουσκωσουν ανακατευοντας απαλα] Περνουμε ενα ταψι Νο 26 το βουτυρωνουμε και το αλευρωνουμε και ριχνουμε μεσα το μιγμα .Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα.Αφηνουμε να κρυωσει το γλυκο και ετοιμαζουμε το σιροπι [βρασιμο 5 λεπτα] και σιροπιαζουμε την καρυδοπιττα.Λιωνουμε την κουβερτουρα προσθετουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε. Γλασαρουμε το γλυκο και διακοσμουμε με καρυδια.
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.