Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Καρπουζογρανίτα αθώα περιστερά


7
0


Μερίδες: Όσες αντέχουμε
Χρόνος ετοιμασίας:  '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo Mei-ko Mei-ko

Τώρα που έρχονται οι ζέστες και τα καρπούζια...

Ετικέτες:Δροσιστικά Διατροφή:Χαμηλών θερμίδών
Κατηγορίες:Ποτά - Ροφήματα / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Καρπούζι και αμυγδαλές με αντοχή!

 

Κόβουμε σε κομμάτια ένα ώριμο καρπούζι και το καθαρίζουμε από τα κουκούτσια.

Το πολτοποιούμε στο μπλέντερ, το βάζουμε σε ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο, το καλύπτουμε με καπάκι και το βάζουμε στην κατάψυξη.

Σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια με καλαμάκι κι αν έχουμε καλεσμένο για τον οποίο τρέφουμε πονηρούς σκοπούς, προσθέτουμε κ λίγη βότκα.

(Από το δοχείο, εύκολα μεταφέρεται στο ποτήρι μ'ενα κουτάλι)

Σχόλια

User Photo StrangeEmily StrangeEmily
2009-06-06 23:41:54
Μου άρεσε ο τίτλος :-)
User Photo Mei-ko Mei-ko
2009-06-04 16:55:34
Όχι, έχει τη μορφή τριμμένου πάγου!
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2009-06-04 08:51:04
Δεν παγώνει τελείως στην κατάψυξη το λιωμένο καρπούζι;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.