Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Καρπούζι με βαλσάμικο και φέτα


5
1


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 4 '
User Photo persa persa

Σπέσιαλ δεκατιανό, επιδόρπιο ή καλοκαιρινό βραδυνό, προσφέρει τη δροσερή γεύση του

Ετικέτες:φρούτα, καρπούζι, φέτα, βαλσάμικο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Πρωινά - Γρήγορα γεύματα / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1/4 της κούπας βαλσάμικο
  • 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη
  • 8 κομμάτια-φέτες καρπούζι
  • 60 γραμ. τυρί φέτα
  • 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια μέντας

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε το βαλσάμικο και τη ζάχαρη. Βράζονται σε μέτρια φωτιά μέχρι να μειωθούν στο μισό και να σιροπιάσουν, περίπου 4 λεπτά.

Βάζουμε από 2 κομμάτια καρπούζι σε κάθε πιάτο και περιχύνουμε με το σιρόπι-βαλσάμικο. Ρίχνουμε από πάνω και τριμμένη φέτα, και φυλλαράκια μέντας.

Σχόλια

User Photo vch vch
2009-11-01 10:52:43
Πολύ ωραίο!!. Στην Κύπρο ένα βασικό μας επιδόρπιο είναι το καρπούζι με χαλούμι, (παλιό). Θα το δοκιμάσω και αυτό που προτείνεις. Φαίνεται πολύ γουστόζικο.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.