κοβω τα φρουτα σε κοματια αφου τα εχω πλυνει και τα βαζω στο τηγανι μετα απο λιγο βαζω τη ζαχαρη μεχρι να καραμελωσουν.ετοιμαζω το ζελε ,το βαζω στο ψυγειο σε στρογγυλο μπωλ και λιγο πριν πηξει βαζω τα καραμελωμενα φρουτα.Ξεφορμαρω βαζοντας το μπωλ σε ζεστο νερακι.ειναι πολυ ωραιο και ελαφρυ
2010-09-22 21:20:40
Ενα θα πω...αλλαζει τελειως το κλασικο ζελε !!Ελαφρυ γλυκισμα για οσους δεν θελουν ή δεν αγαπουν τη ζαχαρη!