Πλένουμε τις καραβίδες και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι.
Καθαρίζουμε τα πράσσα, τα πλένουμε καλά, τα σχίζουμε στη μέση και τα κόβουμε κομματάκια ενός εκατοστού περίπου. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (στο χέρι) και το σκόρδο. Κόβουμε την ντομάτα κυβάκια και την αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι (με καπάκι, αν δεν έχουμε σε μια κατσαρόλα), ρίχνουμε το πράσσο και το κρεμμύδι με το σκόρδο και ανακατεύουμε να μαραθούν. Ρίχνουμε και τα κυβάκια της ντομάτας και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε 2 λεπτά να βράσει και ρίχνουμε τις καραβίδες. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το νεράκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. (οι καραβίδες θα βγάλουν και το δικό τους νερό.
Βράζουμε με σκεπασμένο το τηγάνι για 5 λεπτά και μετά το ξεσκεπάζουμε για να σωθεί το νερό και να μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον μαϊδανό και τα ρίχνουμε πάνω από τις καραβίδες 2 λεπτά πριν τις κατεβάσουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα με φρέσκο ψωμάκι.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.