Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κανελόνια με καπνιστή γαλοπούλα


7
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo apapsa apapsa
Μια συνταγή που μου την είπε στο περίπου μια φίλη στην δουλειά και την έφτιαξα όπως την θυμόμουν, με μια μικρή παραλλαγή: αντί για σκέτη κρέμα γάλακτος, έβαλα και ντοματάκια και η σάλτσα έγινε ροζ. Γενικά, είναι πολύ απλό τώρα που δεν χρειάζονται να τα βράσεις τα κανελόνια πια. Και δεν μου χύθηκε και η γέμιση στο ψήσιμο. Επιτυχία!
Ετικέτες:εύκολο, γρήγορο, ζυμαρικά, κανελόνια, κρέμα γάλακτος, ροζ σάλτσα Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 πακέτο κανελόνια (μου περρίσεψαν μερικά)
  • 200 γρ καπνιστή γαλοπούλα
  • 200 γρ τυρί Έμενταλ για τοστ
  • 2 κουτιά κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κουτί ντοματάκια κονσέρβα ψιλοκομμένα
  • 200 γρ τριμμένη μοτσαρέλα
  • Αλάτι - πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Αρχίζουμε να γεμίζουμε τα κανελόνια με την γαλοπούλα και το τυρί. Για να γίνει αυτό βάζουμε την γαλοπούλα πάνω στην φέτα του τυριού, τα κόβουμε στην μέση και προσεκτικά τα τυλίγουμε για να φτιάξουμε έναν σωλήνα. Μετά τα βάζουμε μέσα στο κανελόνι. Αν κολλήσουμε, συνεχίζουμε από την άλλη μεριά.

Τοποθετούμε τα κανελόνια σε ένα πυρέξ.

Μέσα σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος με τα ντοματάκια και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε τα κανελόνια. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε το φαγητό για 35 λεπτά, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Καλή σας όρεξη :-)

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.