Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κανελόνια με γάλα


7
0


Μερίδες: οσο τραβαει η ορεξη σας
Χρόνος ετοιμασίας: 60 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo kritikia kritikia

Πεντανοστιμοοοοοοοοοοοοο!!!!

Ετικέτες: Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Κιμάδες
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

ενα πακετο κανελλονια
γαλα

(για την γεμιση)

μισο κιλο μοσχαρισιο κιμα
1/4 ρεγγατο τριμμενο
1 κονσερβα ντοματινια
κανελλα
αλατι πιπερι

Πρωτα πρωτα τσιγαριζουμε το κρεμμυδι και επειτα τον κιμα. Οταν ειναι ετοιμο βαζουμε την κονσερβα συμπληρωνουμε με νερο ριχνουμε αλατι πιπερι και την κανελλα και τα αφηνουμε να βρασουν.

 

Μολις ειναι ετοιμος ο κιμας προσθετουμε το τυρι. Παιρνουμε ενα ενα τα κανελλονια τα οποια ειναι αβραστα και τα γεμιζουμε με την γεμιση μας.τοσο ωστε να γεμισουν μεχρι πανω. Παιρνουμε ενα πιρεξ (οση διαμετρο ειναι τοσα κανελλονια θα βαλετε ωστε να καλυψει ολο τον πατο) και βαζουμε ενα ενα τα κανελλονια διπλα διπλα σε ολο το πιρεξ. Οπως τα εχουμε τοποθετημενα γεμιζουμε με γαλα μεχρι να καλυφθουνε ολα τα κανελλονια. Απο πανω προσθετουμε τυρι ωστε να κανει κρουστα πανω στο ψησιμο.

Το βαζουμε στο φουρνο στους 180 για περιπου 45 με 50 λεπτα.Μολις το κανελλονι μαλακωσει και εχει δεσει η σαλτσα ειναι ετοιμο!!!
Καλη ορεξηηηηηη!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.