Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κανελόνια γεμιστά με κιμά


10
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 50 '
User Photo neraida neraida
Τα τυριά και και η σάλτσα κιμά δένουν υπέροχα!
Ετικέτες:κανελονια, κυριως πιατο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ζυμαρικά - Μακαρόνια
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 κουτί κανελόνια
  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 ντομάτα
  • 1 κύβος ζωμός κρέατος
  • 1 κ.σ. τοματοπελτέ
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 φλιτζ.τσαγιού ελαιόλαδο
  • 100 γρ. γραβιέρα
  • 150 γρ. ρεγγάτο
  • 300 γρ. gouda
  • 1 φλιτζ.τριμμένη φρυγανιά
  • Μαϊντανό
  • Μπαχάρι
  • Αλάτι-γλυκιά πάπρικα
  • Βασιλικό
  • Βάλε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με λάδι να τσιγαριστεί και πρόσθεσε τον κιμά.
  • Όταν τσιγαριστεί ο κιμάς πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τυριά και τη φρυγανιά.
  • Αφήστε τη σάλτσα να δέσει και να φύγουν τα υγρά της.
  • Πρόσθεσε και τα τυριά εκτός απο το gouda και ανακάτεψε.
  • Ρίξε και τη φρυγανιά ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Αφού κρυώσει το μείγμα γέμισε τα κανελόνια και στρώσε τα σε ταψί.
  • Βάλε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κανελόνια και ψήστα στους 220 C για 45 λεπτά περίπου
  • Όταν τα κανελόνια θα έχουν απορροφήσει όλο το νερό ρίξε το τριμμένο gouda και αφήσε τα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει το τυρί.

Σχόλια

User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
2011-02-24 09:30:26
Θε'ι'κό φαγητό!!!Μου άνοιξες την όρεξη,neraida.
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2011-02-23 16:47:24
Εξαιρετική!!! Υπέροχη!!! Τέλειαααααααααααααα!!!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.