Εισαγωγή Φωτογραφιών |
Κανελόνια γεμιστά με κιμά
10 0
Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 50 ' |
neraida |
|
Τα τυριά και και η σάλτσα κιμά δένουν υπέροχα! |
Ετικέτες:κανελονια, κυριως πιατο |
Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ζυμαρικά - Μακαρόνια |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
|
Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά) |
|
Υλικά |
Εκτέλεση |
- 1 κουτί κανελόνια
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 ντομάτα
- 1 κύβος ζωμός κρέατος
- 1 κ.σ. τοματοπελτέ
- 1/2 ποτήρι νερό
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζ.τσαγιού ελαιόλαδο
- 100 γρ. γραβιέρα
- 150 γρ. ρεγγάτο
- 300 γρ. gouda
- 1 φλιτζ.τριμμένη φρυγανιά
- Μαϊντανό
- Μπαχάρι
- Αλάτι-γλυκιά πάπρικα
- Βασιλικό
|
- Βάλε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με λάδι να τσιγαριστεί και πρόσθεσε τον κιμά.
- Όταν τσιγαριστεί ο κιμάς πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα τυριά και τη φρυγανιά.
- Αφήστε τη σάλτσα να δέσει και να φύγουν τα υγρά της.
- Πρόσθεσε και τα τυριά εκτός απο το gouda και ανακάτεψε.
- Ρίξε και τη φρυγανιά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Αφού κρυώσει το μείγμα γέμισε τα κανελόνια και στρώσε τα σε ταψί.
- Βάλε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κανελόνια και ψήστα στους 220 C για 45 λεπτά περίπου
- Όταν τα κανελόνια θα έχουν απορροφήσει όλο το νερό ρίξε το τριμμένο gouda και αφήσε τα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει το τυρί.
|
|
|
Σχόλια |
|
Παραλλαγή συνταγής |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
|
2011-02-24 09:30:26
Θε'ι'κό φαγητό!!!Μου άνοιξες την όρεξη,neraida.
2011-02-23 16:47:24
Εξαιρετική!!! Υπέροχη!!! Τέλειαααααααααααααα!!!!