Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Καλαμαράκια με σπανάχι


3
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo julypan julypan
Αυτό ήταν το πρώτο φαγητό που έφτιαξα στον άντρα μου και θυμάμαι είχα ρίξει πολύ αλάτι τόσο πολύ που εγώ δεν μπορούσα να το φάω. Ο καημένος με λίγη βοήθεια νερού το έφαγε όλο.
Ετικέτες:Καλαμαράκια Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Θαλασσινά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό καλαμαράκια
2 δέσμες σπανάχι
2 ντομάτες κόκκινες τριμμένες
2 κρεμμύδα ψηλοκομμένα
λάδι
αλάτι
πιπέρι

Καθαρίζετε, πλένετε, κόβετε το σπανάχι και το βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι να βράσει για πολύ λίγο. Το στραγγίζετε και το αφήνετε στην άκρη. Κόβετε τα καλαμαράκια σε κομμάτια και τα τηγανίζετε μαζί με τα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά. προσθέτετε τις ντομάτες  το αλάτι το πιπέρι νερό και τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις. Προσθέτετε το σπανάχι και αφήνετε να ψηθούν.
Καλή σας όρεξη και προσοχή στο αλάτι.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.