Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Καλαμαράκια με θυμάρι


9
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo vana vana
Αλλιώς τα καλαμαράκια.
Ετικέτες:καλαμαράκια, αλμυρό, θαλασσινά Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Θαλασσινά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 σακκούλα καλαμαράκια κατεψυγμένα
θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
λάδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
μισό ποτηράκι κρασί λευκό
ντομάτα
1. Ξεπαγώνετε, καθαρίζετε τα μάτια και τα στομάχια αν είναι ακαθάριστα και στραγγίζετε.

2. Βάζετε λάδι σε μια κατσαρολίτσα και ρίχνετε το κρεμμύδι.

3. Σε λίγο ρίχνετε τα καλαμαράκια και αφού τα γυρίσετε 2-3 φορές, τα σβήνετε με το κρασί.

4. Ρίχνετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.

5. Βράζετε για 1 τέταρτο περίπου και στο τέλος ρίχνετε και το θυμάρι.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.