Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Καζάν ντι πι


5
0


Μερίδες: 15
Χρόνος ετοιμασίας: 45 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo vana vana
Αυτή είναι μια από τις πολλές συνταγές για αυτό το γλυκό που μου άρεσε πολύ.
Ετικέτες:γλυκό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

2 ασπράδια
1 κ.σ. ζάχαρη
λίγη σόδα
2 λίτρα γάλα
500 γρ. ζάχαρη
3 βανίλιες
200 γρ. νεσεστέ
400 γρ. γάλα
1. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη (1 κ.σ.) σε σφιχτή μαρέγκα.

2. Βράζουμε σε κατσαρόλα τα 2 λτ. γάλα με τη ζάχαρη και τις βανίλιες.

3. Διαλύουμε το νεσεστέ στα 400 γρ. γάλα και τα ρίχνουμε στο γάλα που βράζει. Ανακατεύουμε καλά να πήξει η κρέμα μας.

4. Αφού κρυώσει η κρέμα αρκετά ρίχνουμε τα ασπράδια, αδειάζουμε σε ταψί 22*32 και ψήνουμε για 10-15 λεπτά σε 200 βαθμούς.

5. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως για να κόψουμε.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.