1.Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το χωρίζουμε κάθετα με μαχαίρι σε 3 ίσα μέρη.
2.Απλώνουμε με το χέρι μας το κάθε κομμάτι λίγο να πλατύνει και στρώνουμε το ζαμπόν,το οποίο έχουμε κόψει σε μακρόστενες λωρίδες.
3.Στη συνέχεια απλώνουμε και το τυρί.
4.Τυλίγουμε τη κάθε λωρίδα να γίνει ρολό αφού πρώτα έχουμε βρέξει την άκρη της ζύμης με λίγο νερό για να κολλήσει.
5.Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και με τα άλλα 2 κομμάτια.
6.Μεταφέρουμε προσεκτικά τις 3 λωρίδες σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και αφού ενώσουμε τις κορυφές πλέκουμε τη ζύμη σε σχήμα πλεξίδας.
7.Αλείφουμε την επιφάνεια με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.
Καλή επιτυχία!
Αν θέλουμε μπορούμε να αλείψουμε το κάθε κομμάτι ζύμης με λίγη πασάτα και μετά να προσθέσουμε το ζαμπόν και το τυρί.