1.Ανοίγουμε το ένα πακετάκι με το σφολιάτα, το κόβουμε στη μέση και το βάζουμε στον πάτο του πυρέξ, αφού έχουμε αλείψει με μαργαρίνη.
2. Ανοίγουμε το φύλλο για να καλύψει τα τοιχώματα του πυρέξ.
3.Τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρουνάκι.
4.Στη συνέχεια τοποθετούμε τις 10 φέτες πάριζα μέχρι να καλυφθεί η σφολιάτα και απλώνουμε την ντομάτα.
5. Βάζουμε από πάνω τις 10 φέτες κασέρι και χτυπάμε τα 3 αυγά με λίγο γάλα.
6.Τα χύνουμε στο πυρέξ και προσθέτουμε λίγη μαργαρίνη σε κομμάτια διάσπαρτα στο πυρέξ.
7.Καλύπτουμε με το άλλο μισό του φύλλου, ενώνουμε τις άκρες και τρυπάμε πάλι με το πιρούνι.
8.Κάνουμε τα ίδια και για το άλλο φύλλο με τα άλλα μισά υλικά.
9.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!!!