Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Εύκολος σοκολατένιος κορμός


6
0


Μερίδες: 10
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo Marina1981 Marina1981
Ένα γλυκάκι γρήγορο που το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι με λίγα υλικά που έχουμε σχεδόν όλοι στο σπίτι
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Μπράουνις
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (6 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 πακέτο μπισκότα πτιμπέρ
125 γραμ. βιτάμ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 βανίλιες
4 κουταλιές της σούπας κακάο

Χτυπάμε το βούτυρο με το γάλα τις βανίλιες μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.Ρίχνουμε το κακάο και το ανακατεύουμε.Σπάμε τα μπισκότα στα τέσσερα και τα βάζουμε μέσα στο μείγμα και τα ανακατεύουμε καλά.(άμα θέλετε για να είναι πιο μαλακά τα μπισκότα,τα περιχύνετε με λίγο γάλα σε ένα μπωλ)Το απλώνουμε σε ένα λαδόχαρτο κάνοντάς το ένα μπαστούνι,το τυλίγουμε και το βάζουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον για 3 ώρες.Το συνοδεύουμε άμα θέλουμε με μία μπάλα παγωτό βανίλια

Σχόλια

User Photo Marina1981 Marina1981
2011-07-13 13:05:39
εγω δε το εχω δοκιμασει με μπισκοτα μιραντα.μου δωσες ιδεα!!θα το φτιαξω στη γιορτη μου τη κυριακη!!
User Photo nakupenda nakupenda
2011-05-29 19:28:14
το δοκιμασα με μπισκοτα μιραντα γιατι δεν ειχα πτι μπερ κ βγηκε μια χαρα!! τωρα ερχεται κ το παγωτο.... ;-)
User Photo Marina1981 Marina1981
2011-05-25 13:49:10
xrhsimopoiw to kakao ths ION.nomizw pikro einai.logika ginetai kai me rofhma,alla nomizw oti tha xreiasteis na valeis ligo perissotero kakao kai mporei na sou ginei ligo pio gluko
User Photo nakupenda nakupenda
2011-05-25 12:45:39
ποιο κακαο χρησιμοποιεις;; το πικρο ή αυτο για να φτιαξουμε ροφημα;
User Photo Marina1981 Marina1981
2011-05-23 01:21:45
Χαχαχαχαα...συνταγή μίας φίλης μου και είπα να την μοιραστώ μαζί σας!Πράγματι είναι σο-κόλαση!!!
User Photo genie genie
2011-05-22 16:20:20
παλι θα μας σο-κολάσεις!!!!
User Photo genie genie
2011-05-22 16:19:34
παλι θα μας σο-κολάσεις!!!!!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.