Σε ένα βαθύ μπολ λιώνουμε με πιρούνι το ανθότυρο, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αλείφουμε με λάδι ένα μεγάλο ταψί και στρώνουμε 6 φύλλα κρούστας, το ένα πάνω στο άλλο λαδώνοντάς τα ένα-ένα. Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, αφού τα έχουμε λαδώσει και πάλι ένα-ένα. Ραντίζουμε την πίτα με ελαιόλαδο και λίγο νεράκι, την χαράζουμε σε κομμάτια και την ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στον θερμό αέρα (180-200 βαθμούς, μεσαία σχάρα).
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.