Σοτάρω το κοτόπουλo με το λάδι μου και όταν αλλάξει χρώμα προσθέτω να σοταριστούν τα μανιτάρια και τα καρότα.
Ρίχνω αλάτι πιπέρι πάπρικα.
Σβήνω με τον χυμό πορτοκαλιού, και ρίχνω και το κομμάτι απο το φλοιό του(θα το αφαιρέσω στο τέλος) και αφήνω να ψηθεί.
Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νερό.
- Το σερβίρω πάνω σε άγριο ρύζι που έχω βράσει με λίγο τριμμένο καρότο και ελάχιστο χυμό πορτοκαλιού, για να ταιριάξουν οι γεύσεις.
(Μην σας φανεί περίεργο το πορτοκάλι δίνει ωραία γεύση)
Καλή επιτυχία!!!
2011-05-12 17:36:22
Θα μαγειρευτεί αύριο κιόλας!