Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Γύρος χοιρινός στη γάστρα


11
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 180 '
User Photo k.t.k. k.t.k.
Μετα τις σουβλακοπιτες και τη μουσταρδα σειρα εχει ενας τελειος σπιτικος γυρος για να τα "σεταρουμε"!!!!!!!!!!
οι μεριδες ειναι αναλογα με τον τροπο που θα το σερβιρουμε!απολαυστε τον μεσα σε σουβλακοπιτα με κρεμμυδι ντοματουλα κι ολα τα σχετικα!!!!!!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 Kg χοιρινη παντσετα χωρις κοκκαλο
1 κg χοιρινη σπαλα σε φετες
3-4 κρεμμυδια
3-4 ντοματες
3-4 πιπεριες
αλατι,πιπερι,ριγανη,κυμινο
3-4 κουτ.γλ. μουσταρδα
βαζουμε σε μια γαστρα μια στρωση σπαλα χοιρινη,και πασπαλιζουμε με τα μπαχαρικα και "αλειφουμε" με το ενα κουταλακι μουσταρδας.κοβουμε τα κρεμμυδια,τις πιπεριες και τις ντοματες σε ροδελες και βαζουμε μια στρωση απ'ολα αυτα πανω στο κρεας.απο πανω βαζουμε μια στρωση παντσετες και παλι πασπαλιζουμε με τα μπαχαρικα αλειφουμε τη μουσταρδα και απο πανω τα λαχανικα σε ροδελες.συνεχιζουμε αυτη τη διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα κρεατα μας.κλεινουμε το καπακι της γαστρας κι αφηνουμε να ψηθει περιπου για 2 ωρες.ανοιγουμε το καπακι κι αφηνουμε να ψηθει ετσι ενω μολις βλεπουμε οτι αρπαζει ανοιγουμε το φουρνο κι ανακατευουμε με ενα μαχαιρι για να το κομματιαζουμε κιολας συγχρονως.μολις κομματιαστει ομορφα και μαλακωσει πολυ το κρεας τοτε ο γυρος μας ειναι ετοιμος!!!!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.