Φιλετάρουμε τα γοφάρια αφαιρώντας με ένα τσιμπιδάκι τα κόκαλα.
Θρυμματίζουμε ελαφρά τα αμύγδαλα.
Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη μαργαρίνη.
Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα αμύγδαλα και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
Διαλύουμε το μέλι στο κρασί, προσθέτοντας το αλάτι και το λευκό πιπέρι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, ανακατεύουμε και ξαναστρώνουμε τα αμύγδαλα όπως πριν.
Τα αφήνουμε ακόμα λίγο στη χαμηλή φωτιά για να βγάλουν το άρωμά τους.
Τοποθετούμε τα φιλέτα. Μόλις αλλάξουν χρώμα και γίνουν λευκά, είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε απλώνοντας πάνω στα φιλέτα τα αμύγδαλα μέσα από το τηγάνι.
2010-11-22 14:59:04
Καταπληκτικη συνταγη! Τη δοκιμασα! Αξιζει και περισσοτερα σκουφακια!!!!