Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Γκούλας Βαυαρέζικο


7
0


Μερίδες: 8-10
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 120 '
User Photo alexadra alexadra
Σούπα γκούλας
Ετικέτες:αλμυρό, σούπα λαχανικά κρέας Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1/2 κιλό μοσχάρι
1/2 κιλό χοιρινό
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια
1 κιλό κρεμμύδια
2-3 πατάτες
πελτέ ντομάτας 2-3 κουταλιές
πάπρικα γλυκιά αρκετή (2 κουταλιές)
ρίγανη
προαιρετικά καυτερή πιπεριά
ελαιόλαδο (οι Γερμανοί βάζουν βούτυρο)
ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά (το κρέας λίγο μεγαλύτερα κυβάκια) και αφού τσιγαρίζουμε το κρέας με τα κρεμμύδια βράζουμε όλα μαζί με αρκετό νερό προσθέτοντας αν χρειασθεί κι άλλο δύο ώρες μέχρι να λιώσουν όλα τα λαχανικά τελείως σχεδόν και να χυλώσει κάπως η σούπα.
Εγώ χρησιμοποιώ χύτρα.τέλεια για το χειμώνα ειδικά αν την κάνετε καυτερή όπως στη Γερμανία.

Σχόλια

User Photo linmak88 linmak88
2010-10-23 18:41:49
Στη Βουδαπέστη το 2001 το έφαγα σ' ένα παραδοσιακό εστιατόριο με βιολιά! Ήταν η ωραιότερη σούπα και φαγητό γενικά που έχω φάει ποτέ! Τι μου θύμισες με τη συνταγή σου! 5 σκουφάκια και να'σαι καλά!
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2009-10-23 09:15:04
Δεν έχω φτιάξει ποτέ παρόμοια σούπα Αλεξάνδρα και θα τη δοκιμάσω το επόμενο διάστημα. Από τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής φαίνεται πολύ νόστινη.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.