ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά (το κρέας λίγο μεγαλύτερα κυβάκια) και αφού τσιγαρίζουμε το κρέας με τα κρεμμύδια βράζουμε όλα μαζί με αρκετό νερό προσθέτοντας αν χρειασθεί κι άλλο δύο ώρες μέχρι να λιώσουν όλα τα λαχανικά τελείως σχεδόν και να χυλώσει κάπως η σούπα.
Εγώ χρησιμοποιώ χύτρα.τέλεια για το χειμώνα ειδικά αν την κάνετε καυτερή όπως στη Γερμανία.
2010-10-23 18:41:49
Στη Βουδαπέστη το 2001 το έφαγα σ' ένα παραδοσιακό εστιατόριο με βιολιά! Ήταν η ωραιότερη σούπα και φαγητό γενικά που έχω φάει ποτέ! Τι μου θύμισες με τη συνταγή σου! 5 σκουφάκια και να'σαι καλά!
2009-10-23 09:15:04
Δεν έχω φτιάξει ποτέ παρόμοια σούπα Αλεξάνδρα και θα τη δοκιμάσω το επόμενο διάστημα. Από τα υλικά και τον τρόπο παρασκευής φαίνεται πολύ νόστινη.