Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Γίδα βραστή


9
1


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 360 '
User Photo president president

Η γίδα είναι λίγο βαριά αλλά είναι πολύ πιο καθαρή από το μοσχάρι

Τη συνταγή αυτή μου την έδωσε η νονά μου

Ετικέτες: Κατηγορίες:Σούπες / Κρέας
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 κρεμυδι μεγαλο
  • 6 γαρυφαλα
  • αλατι ,πιπερι
  • 1,5 κιλο γιδα
  • 1 καροτο
  • 1 πατατα

Η συνταγή αυτή καλό είναι να γίνεται βράδυ

Πλένουμε τη γίδα τη βάζουμε στη κατσαρόλα και γεμίζουμε με νερό έως να καλυφθεί

Καρφώνουμε τα γαρίφαλα στο κρεμμύδι και το ρίχνουμε μέσα.

Στη συνεχεία προσθέτουμε το καρότο,την πατάτα το αλατοπίπερο.

Σκεπάζουμε, βάζουμε το μάτι στο μισό και πάμε για ύπνο.

Το πρωι η γιδα θα ειναι λουκουμι!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

User Photo nikmauro nikmauro
2009-05-25 17:14:30
tis trixes apo ti gida tis afinoume???

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.