Βαζω τους γιγαντες στο νερακι για 5 ωρες περιπου. Μετα τους ξεπλενω πολυ καλα και τους βαζω στη κατσαρολα, ξαφριζω,χαμηλωνω τη φωτια και τους αφηνω να σιγοβρασουν. Οταν ειναι ετοιμοι βαζω σε ενα πυριμαχο ταψακι το κρεμυδι με το καροτο και το σελινο. Απο πανω βαζω τους βρασμενους γιγαντες(χωρις το ζωμο τους) πασπαλιζω με ριγανη και ψιλικομενο μαιντανο. στη συνεχεια ριχνω το κονκασε, το ελαιολαδο,αλατι-πιπερι και το αναλογο νερακι. ψηνω στο φουρνο και οταν ειναι ετοιμοι βαζω 150γρ ψιλικομενο μπεικον ,βαζω το γκριλ για 10 λεπτα περιπου. Πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραιοι και με προσουτο!
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.