Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Γεμιστά σνίτσελ φούρνου με μανιτάρια πορτομπέλο


14
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 50 '
User Photo replika5 replika5

Σνίτσελ γεμιστά στο φούρνο με συνοδευτικό μανιτάρια πορτομπέλο

Ετικέτες:Σνίτσελ, Μανιτάρια, Φαγητά φούρνου Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (14 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Για τα σνίτσελ:

4 σνίτσελ χοιρινά

Τυρί κρέμα

Πιπεριές Φλωρίνης

Πράσινες πιπεριές

Ντομάτες

Μαϊντανός

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Για τα μανιτάρια:

700 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο

1 σκελιδα σκόρδο λιωμένη

Μαϊντανός

Αλάτι

Πιπέρι

Βούτυρο (κατά προτίμηση Κερκύρας)

 

Για τα σνίτσελ:

Αφού πλύνουμε και στεγνώσουμε καλά τα σνίτσελ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε και με τη ρίγανη.

Περνάμε τη μία πλευρά των σνίτσελ με τυρί κρέμα και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τη ντομάτα και το μαϊντανό.

Τα τυλίγουμε και περνάμε οδοντογλυφίδες από τις δύο πλευρές προκειμένου η γέμιση να μη χυθεί.

Τα περνάμε από το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, αφού το αλείψουμε με λίγο λαδάκι, και τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 50 λεπτά στους 180 με 200 βαθμούς

Για τα μανιτάρια:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο.

Τα ανακατεύουμε καλά, τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε από πάνω 2-3 κομμάτια βούτυρο.

Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.

 

Καλή μας όρεξη!

 

Σχόλια

User Photo mmjrules mmjrules
2009-06-22 16:15:11
Επειδή το δοκίμασα, είναι πολύ λαχταριστό. Η γέμιση φροντίζει ώστε το κρέας να μην είναι στεγνό και επειδή δεν έχει κουρκούτι δεν έχει καθόλου τηγανίλα στη γεύση. Για τα μανιτάρια δεν υπάρχουν λόγια! Τρώγεται καλύτερα ζεστό, όταν είναι κρύο το τυρί κρέμα θυμίζει λίγο βούτυρο (όχι Κέρκυρας).
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2009-06-22 15:05:44
Μου άνοιξες την όρεξη!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.