Σε ενα γουόκ ριχνουμε λιγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά μας.
Αφου εχουμε ξεπαγόση και καθαρίση τις γαρίδες μας τις προσθέτουμε στο γουόκ ανάβουμε με την σαμπούκα και σβήνουμε με το ζωμο της κοτας αφήνοντας τις γαριδες μας να βράσουνε μέτρια.
¨Οταν ειναι ετοιμες οι γαρίδες προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε με την σάλτσα προσθέτουμε το σαφράν και σερβιρουμε.
Tip : Τα μακαρονια τα βράζουμε σε αλατισμένο νερο για 6 λεπτα περίπου τα σουρόνουμε και τους ρίχνουμε κρύο νερό για να σταματίσουμε τον βράσμο και στην συνέχια τα λαδόνουμε.
2010-04-17 19:28:58
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να βράσουν οι γαρίδες για 2-3 λεπτά και αντί του ζωμού κότας να χρησιμοποιηθεί ο ζωμός από τις βραστές γαρίδες.
Επίσης γιατί ρε παιδιά sabuka και όχι ουζάκι ?
2009-06-01 23:53:09
Έχω φτιάξει μία φορά γαριδομακαρονάδα (με ούζο) και δεν με ξετρέλανε, ενώ μου αρέσει πολύ ως φαγητό. Θα προσπαθήσω να κάνω τη συνταγή σου, μου φαίνεται πιο γευστική! Thanks
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
2010-09-06 18:59:23
geia sou file mou ta eitela na sou pw pws kalhtera einai na kaneis ena zwmo apo garides kai leyko krasi
2010-04-17 19:28:58
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να βράσουν οι γαρίδες για 2-3 λεπτά και αντί του ζωμού κότας να χρησιμοποιηθεί ο ζωμός από τις βραστές γαρίδες. Επίσης γιατί ρε παιδιά sabuka και όχι ουζάκι ?
2009-06-01 23:53:09
Έχω φτιάξει μία φορά γαριδομακαρονάδα (με ούζο) και δεν με ξετρέλανε, ενώ μου αρέσει πολύ ως φαγητό. Θα προσπαθήσω να κάνω τη συνταγή σου, μου φαίνεται πιο γευστική! Thanks