αλευρι που φουσκωνει μονο του (στο τελος,οσο παρει) γαριδουλες φρεσκιες καθαρισμενες 1/2 κιλο 2 ριζες σπανακι ψιλοκομμενο λιγος ανιθος 2-3 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα 3-4 κουταλιες ελαιολαδο και λιγο νερακι αλατι-πιπερι Καλαμποκελαιο για τηγανισμα
ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και στο τελος το αλευρι και το νερο(οσο παρει προκειμενουν να γινουν ελαφρα σφικτες και ομοιογενεις οι μπουκιες μας,και τηγανιζουμε σε ζεστο λαδι περιπου 2-3 λεπτα την καθε πλευρα. Απλωνουμε σε απορροφητικο χαρτι και καλη μας ορεξη
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.