Χτυπάμε πρώτα τα αυγά ολόκληρα στο μίξερ ή με το σύρμα.
Η γιαγιά μου το έκανε απλά με ενα μεγάλο πηρούνι.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη. το μισό γάλα και το αλεύρι.
Συνεχίζουμε με το ξύσμα το αλάτι και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι.
Στη συνεχεια προσθετουμαι το υπολοιπο γαλα.
Βάζουμε το μίγμα σε αλευρωμένο ταψάκι 30 εκατ διαμέτρο.
Το γλυκό στο φούρνο την ώρα που θα ψήνεται θα φουσκώσει αρκετά (λόγω των αυγών).
Η θερμοκρασία του φούρνου θα πρέπει να είναι 180 βαθμοί.
Καλή επιτυχία.
2013-03-13 14:55:03
Πολύ μου άρεσε το «ζαροχούφτια». Το άλλο μισό γάλα πότε το βάζουμε;