Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τη σόδα και το χυμό πορτοκαλιού. Στο χυμό διαλύουμε την σόδα και την ρίχνουμε στα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ζυμώνοντας για να φτάσουμε στη ζύμη που θέλουμε.
Όταν είναι έτοιμο το ζυμάρι στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε λαμαρίνα και με το χέρι κόβουμε κομμάτια από το ζυμάρι (σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού) και όπως είναι ακανόνιστα τα βάζουμε στο ταψί (γι΄ αυτό τα λένε βραχάκια, για το σχήμα τους).
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία