Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Βιενεζικα μπισκοτα πορτοκαλι


5
0


Μερίδες: 20
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo κλαρα κλαρα
Τη συνταγη τη βρηκα στο ιντερνετ ,τη δοκιμασα,μου αρεσε πολυ,και σκεφτηκα να τη μοιραστουμε!
Ετικέτες:μπισκοτα Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Μπισκότα - Cookies
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

220 γρ βιταμ
20 γρ ξυσμα πορτοκαλι
60 γρ αχνη
10 γρ κορν φλαουρ
130 γρ αλευρι
65 φαριναπ

για τη κρεμα 


60 γρ βιταμ
100 γρ αχνη
30 γρ χυμο πορτοκαλι
1 κουταλια κακαο (προεραιτικα)
Χτυπαω στο μιξερ το βιταμ,το ξυσμα και την αχνη για 3-4 λεπτα.
Προσθετω το κορν φλαουρ,το αλευρι και τη φαρινα κοσκινισμενα μεχρι να εχω μια μαλακη ζυμη.
Πλαθω μικρα μπαλακια πατωντας ελαφρα  και ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 20 λεπτα περιπου.
Ανακατευω πολυ καλα το βιταμ με την αχνη και το χυμο και αφου κρυωσουν τα μπισκοτα  αλειφω το ενα και κλεινω με το αλλο!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.