Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Βίδες με τόνο και άρωμα λεμονιού


5
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo nakupenda nakupenda
Μιας κ προσπαθώ να ενσωματώσω αυτό το ρημαδοΨΑΡΙ στη διατροφή μου...μ'αρέσει και το λεμόνι...voila!!!
Ετικέτες:βίδες, λεμόνι, τόνος, κρέμα γάλακτος Διατροφή:Χαμηλών θερμίδών
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ζυμαρικά - Μακαρόνια
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 250 γραμ. βίδες
  • 1-2 κονσέρβες τόνο σε νερό
  • χυμό από μισό λεμόνι (ή λίγο λιγότερο αν δε μας αρέσει η ξινή γεύση)
  • 1/2 κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
  2. Μόλις όμως τα ρίξουμε στο νερό, βάζουμε σε ένα τηγάνι τη κρέμα γάλακτος και το χυμό λεμονιού.
  3. Στραγγίζουμε τον τόνο.
  4. Όταν η κρέμα ζεσταθεί, προσθέτουμε και το τόνο στο τηγάνι.
  5. Βγάζουμε από τη φωτιά το τηγάνι όταν ετοιμαστούν και τα μακαρόνια, τα οποία σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη κρέμα.
  6. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μπόλικο φρέσκο πιπέρι (ή ριγανη/λουίζα..κλπ.)

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

User Photo nakupenda nakupenda
2011-04-22 17:41:49
Υποτίθεται μαζι με το χυμό λεμονιού ρίχνουμε παρεάκι και ξύσμα, αλλά για μένα θα βγει πολύ έντονη η γεύση του λεμονιού έτσι...
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.