Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε κομματάκια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν.
Μόλις βράσουν τα μήλα, τα λιώνουμε με ένα πηρούνι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Έχουμε μια ζύμη που είναι σαν ζύμη του κέικ στην υφή της.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι καλά και με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε ζύμη αραιά γιατί απλώνει και φουσκώνει. Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε ένα μικρούλι κομματάκι βιτάμ και λίγη κρυσταλλική ζάχαρη.
Ψήνουμε στον αέρα για 15 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη