Πλένουμε το κρέας καλά και το μαρινάρουμε με το κρασί και τον κόλιαντρο. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Όταν περάσει η ώρα το βγάζουμε από το ψυγείο και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλεύρες. Προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει μόνο με το λαδάκι του. Όταν μείνει μόνο με το λάδι του ρίχνουμε και το κρασί (που μαρινάραμε) το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να εξατμιστει το αλκοόλ και να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και ρύζι ή πουργούρι.
Καλή σας όρεξη.
2011-10-11 10:23:04
Cook Therapist σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.
2011-10-11 09:48:20
Επίσης πατώντας «επεξερασία συνταγής» μπορείς να διορθώνεις τις συνταγές σου.
2011-10-11 09:47:17
Τα διόρθωσα τα υλικά. Θα πρέπει να πατάς ένα enter μετά απο κάθε υλικό για να πάνε το ένα κάτω από το άλλο. Οταν κάνεις «αποστολή» συνταγών θα πρέπει να περιμέμενεις μέχρι να δείς την συνταγή να έχει ανέβει. Αν κλείσεις την σελίδα πιο πρίν, είναι πιθανό να χαθεί.
2011-10-11 09:27:02
Παιδιά συγνώμη δεν ξέρω γιατί βγήκαν έτσι τα υλικά της συνταγής. Και πάλι συγνώμη. Έχω στείλει ακόμη 5 συνταγές αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ το γιατί δεν το γνωρίζω.