1. Βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
2. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε στα 2 και αφαιρούμε τον κρόκο.
3. Ανακατεύουμε με τους κρόκους τα υπόλοιπα υλικά. Τον τόνο τον σταγγίζουμε.
4. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και μετά με ένα κορνέ γεμίζουμε τα αυγά. Αν δεν έχουμε κορνέ (και είναι όλοι σπασμένοι ή με μικρή τρύπα και δε χωράει η κάπαρη) γεμίστε τα με ένα κουτάλι.
5. Γαρνίρετε με μαϊδανό. Με το κοτσάνι του μαϊδανού μπορείτε να τα κάνετε σαν καλαθάκια, λυγίζοντάς τα και καρφώνοντας στις 2 άκρες του κάθε αυγού. Εγώ δεν είχα για να τα δείτε.