Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Ανοιξιάτικες Μπριζόλες


11
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 75 '
User Photo ladyheather ladyheather

μπριζόλα με παραλλαγή

Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

800 γρ μπριζόλες (περίπου 4 μέτριες σε  μέγεθος)

Αλάτι

Πιπέρι

Μπαχάρι τριμμένο

Ρίγανη

1/4 lt ζωμός κότας

400 γρ κονκασέ

Βούτυρο

Σ' ένα μπολ μικρό ανακατεύουμε το αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, ρίγανη. Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές και αφήνουμε για 30 λεπτά.

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τις μπριζόλες να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Προσθέτουμε το ζωμό κότας και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μία ώρα με σκεπασμένο το τηγάνι. 

Βουτυρώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε το κονκασέ και στρώνουμε τις μπριζόλες. Περιχύνουμε τις μπριζόλες με ό,τι έχει απομείνει στο τηγάνι και βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.

 

Συνοδεύεται με ρύζι ή πουρέ.

Σχόλια

User Photo apapsa apapsa
2009-06-29 21:23:31
Πολύ πρωτότυπο!
User Photo athanasia athanasia
2009-06-29 14:53:10
thumbs up!!!!! και η μπριζολίτσα λουκούμι
User Photo ladyheather ladyheather
2009-06-29 13:16:34
σημείωση: Η ζαχαρη θα βοηθήσει να μαλακώσει πιο γρήγορα το κρέας
User Photo ladyheather ladyheather
2009-06-29 13:13:42
εγώ προτιμώ τις χοιρινές γιατί έχω ένα μικρό θεματάκι με τις μοσχαρίσιες... Αν όμως θελήσεις μοσχαρίσιες, θα πρέπει να βράσουν στο τηγάνι για περισσότερη ώρα. και με λίγη ζαχαρίτσα...θα γίνει λουκούμι....
User Photo Cook Therapist Cook Therapist
2009-06-29 13:05:27
Πρέπει να γίνονται μαλακές και ωραίες, Χοιρινές ή μοσχαρίσιες οι μπριζόλες;

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.