Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Αμυγδαλωτά με μανταρίνι


7
1


Μερίδες: 30 μικρά ή 20 κανονικά
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 5 '
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
Τα αμυγδαλωτά με μανταρίνι είναι νόστιμα, πολύ αρωματικά, εύκολα και νηστίσιμα.
Ετικέτες:Νηστίσιμα Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Παραδοσιακά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη
3/4 της κούπας ζάχαρη
750 γραμμάρια μανταρίνια
λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα ξεφλουδίζουμε και βράζουμε τη φλούδα τους για πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια πολτοποιούμε στο μούλτι τη βρασμένη φλούδα.
Ανακατεύουμε τον πολτό, τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη.
Πλάθουμε σε μικρότερα ή μεγαλύτερα αμυγδαλωτά, τα κυλάμε σε ζάχαρη και σερβίρουμε.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.