Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Αμυγδαλόπαστα


11
0


Μερίδες: 1 μερίδα
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 0 '
User Photo katsaroliaki katsaroliaki
την χρησιμοποιείτε στα γλυκάκια σας αλλά και στα φαγητά.εγώ την βάζω για να κάνω την ζύμη της τάρτας.είναι σαν την πούδρα αμυγδάλου.
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλάσο - Γέμιση / Γλάσο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 250 γρ αμύγδαλα άσπρα καθαρισμένα
  • 250 γρ άχνη ζάχαρη
  • 2 ασπράδια αυγών
Αλέθουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Στην συνέχεια ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με την άχνη και μετά τα ρίχνουμε στα ασπράδια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά. Είναι έτοιμο. Διατηρείτε σε νάιλον ή μεμβράνη.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.