Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Αμπελοφάσουλα με σκορδοστούμπι


2
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo afroula afroula
Μια νόστιμη παραδοσιακή υγειινή σαλάτα που μπορεί να αποτελέσει ένα κύριο γεύμα
Ετικέτες: Διατροφή:Κατάλληλη για διαβητικούς
Κατηγορίες:Σαλάτες / Σαλάτες
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (2 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό αμπελοφάσουλα
2-3 σκελίδες σκόρδο
λάδι
1/4 φλ.ξύδι
αλατοπίπερο
Βράζουμε τα αμπελοφάσουλα. Τα στραγγίζουμε. Τα περιχύνουμε με το λάδι. 
Καθαρίζουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο, και το στουμπάμε με ένα γουδί. Το ανακατεύουμε με 1/4 του φλυτζανιού ξύδι και περιχύνουμε τα αμπελοφάσουλα. Το σκορδοστούμπι μπορεί εύκολα να νοστιμίσει και τα βλήτα ή όποιο άλλο είδος χόρτου νομίζουμε ότι χρειάζεται επιπρόσθετη γεύση.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.