1. Ρίχνουμε στο μίξερ το σπορέλαιο, το γάλα, τα αυγά και τα χτυπάμε λίγο προσθέτοντας τις 2 φέτες ζαμπόν κομμένο μικρά κομματάκια και τέλος το αλεύρι και τα ζυμώνουμε λίγο. Η ζύμη να γίνει μαλακή.
2. Αλείφουμε καλά με λάδι 12 φορμάκια ατομικά και τα γεμίζουμε με τη ζύμη.
3. Τα ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς περίπου 30 λεπτά.
4. Όταν ψηθούν και κρυώσουν τα κόβουμε οριζόντια στη μέση προσέχοντας να μείνουν ενωμένα στην άκρη και στο άνοιγμα τοποθετούμε μισή φέτα ζμπόν διπλωμένα ρολό.