Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Αλατσοελιές


2
0


Μερίδες: 10
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 5 '
User Photo filina filina
Ο πιο διαφορετικός τρόπος να σερβίρεις ελιές για ουζοτσιπουροκρασό μεζέ. Άπαιχτοι οι Κρητικοί!!!
Ετικέτες:ορεκτικό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Finger Food
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (2 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

100 γρ. Αλατσοελιές (επειδή όμως δεν θα τις βρείτε αν δεν έχετε conne σε κάποιο χωριό της Κρήτης, αντικαταστήστε με μικρές Θάσου)

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κουταλάκι δενδρολίβανο κατά προτίμηση ψιλοκομμένο

2 κουταλιές μπαλσάμικο.

Σ' ένα τηγανάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί και χωρίς να "κάψει", ρίχνουμε το σκόρδο και το δενδρολίβανο. Όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα αρώματα, ρίχνουμε τις ελιές και τις ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ζεσταθούν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Σίγουρα θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. 

Σχόλια

User Photo maira maira
2010-04-20 20:23:51
ξέρεις κάτι..? θα το δοκιμάσω ;)

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.