Κάνετε μεγάλη ποσότητα, αυτή δηλ που σας προτείνω, γιατί θα το χρησιμοποιήσετε παντού. Και όταν λέω παντού το εννοώ. Σε πράσινη σαλάτα, στην πατατοσαλάτα, στην ντοματοσαλάτα, λίγο στο λιόψωμο, στα σάντουιτς, στα λαδερά και πάντα με το τσιπουράκι
Ετικέτες:εύκολο, αλμυρό
Διατροφή:Vegan Κατηγορίες:Ορεκτικά / Αλείμματα
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
Ξεπλένετε λίγο την κάππαρη και τα φιλέτα ατζούγιας αν θέλετε το αποτέλεσμα να μην είναι πολύ αλμυρό. Όλα τα υλικά στο μπλέντερ για να κοπούν και να ανακατευτούν. Ένα γυάλινο βάζο είναι κατάλληλό για να αποθηκεύσετε το αλειμμα στο ψυγείο αφού ρίξετε τις 2 κουταλιές λάδι ώστε να μην παίρνει αέρα Το αφήνεται μια μέρα να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους. Θα πρότεινα να το καταναλώσετε μέσα σε δύο μήνες γιατί έχει το ψάρι και το κάνει ευαίσθητο.
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.