Τι παίζει. Εδώ και πολλά χρόνια έχω αποδεχθεί ότι ανήκω από λάθος σε μια οικογένεια που έχει ως βασικό ταλέντο την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Μάνα, αδερφές, θείες και ξαδέρφες (όλες γυναίκες) έμπαιναν στην κουζίνα το πρωί και έβγαιναν το βράδυ έχοντας μαγειρέψει κάθε απίθανο φαγητό με κάθε απίθανη εκτέλεση. Έμαθα πολύ γρήγορα να τρώω και να τρώω καλά αλλά δεν πρόλαβα να μάθω να μαγειρεύω. Η κουζίνα ήταν πάντα κατειλημμένη και "Έξω εσύ. Δεν είναι έτοιμο το φαγητό". Τώρα που επέστρεψα στην θρυλική κουζίνα το πήρα απόφαση να μάθω και έχω ζητήσει σεμινάρια από τις αδερφές μου. Θέλω να καταγράφω τα όσα θα μαθαίνω ηλεκτρονικά. Μη πάνε και χαμένα.
Το σύνθημα μου. Το φαγητό υπάρχει για να δημιουργηθεί εκ των υστέρων η ανάγκη για γλυκό.
2010-04-20 14:12:23
Καλώς ήρθες mafalda,προσπάθησε και εμείς θα βοηθήσουμε σαν εθελοντές πειραματόζωα.Γράψε συνταγές και όσες επιζήσουμε θα σχολιάσουμε τις συνταγές σου!!!!χα!χα!χα!
φυσικά αστειεύομαι μην θυμώσεις.Καλές δημιουργίες
2010-04-20 14:12:23Καλώς ήρθες mafalda,προσπάθησε και εμείς θα βοηθήσουμε σαν εθελοντές πειραματόζωα.Γράψε συνταγές και όσες επιζήσουμε θα σχολιάσουμε τις συνταγές σου!!!!χα!χα!χα! φυσικά αστειεύομαι μην θυμώσεις.Καλές δημιουργίες
2010-03-02 01:19:48Καλώς σας βρήκα! Για σεφ δεν την παλεύω αλλά ήδη έχω βρει άπειρα πράγματα να δοκιμάσω :) Ευτυχώς έχω πειραματόζωα στο σπίτι!
2010-03-01 10:58:43Καλώς ήρθες mafalda, καλές δημιουργίες σου εύχομαι και καλή πρόοδο στην μαγειρική σου τέχνη! Γρήγορα να γίνεις *σεφ*!!! :o)