Cooktherapy.gr

Συνταγή:Ψάρι με καρπούζι και κορν φλέηκς


Μερίδες:4
Χρόνος ετοιμασίας: 20'
Χρόνος ψησίματος 8 '
Περιγραφή

Φιλέτο γλώσσας ή τιλάπια ελαφρά τηγανισμένο με κορν-φλέικς που συνοδεύεται με πικάντικη σάλτσα καρπουζιού.
Για όσους βαριούνται τους συνηθισμένους συνδυασμούς!

Το ψήσιμο του ψαριού με νιφάδες βρώμης είναι κάτι που συνηθίζεται στην Αγγλία. Παραδόξως τη συνταγή (βάζω εδώ παραλλαγή της) τη βρήκα σε αμερικάνικο βιβλίο με συνταγές για παιδιά, από τη chef Rachel Ray. Δεν άρεσε καθόλου στο δικό μου παιδί, άσε που είναι και καυτερούτσικο!


Ετικέτες: ψάρι, καρπούζι, καυτερό, πρωτότυπο, περίεργοι συνδυασμοί, πού είναι ο Μάκης, κορν φλέηκς, κρούστα, τιλάπια, γλώσσα

Υλικά


Εκτέλεση