Cooktherapy.gr

Συνταγή:Γλώσσα στο τηγάνι με σος λεμόνι


Μερίδες:2
Χρόνος ετοιμασίας: 15'
Χρόνος ψησίματος 15 '
Περιγραφή

Ένα εύκολο και εντυπωσιακό πιάτο. Η συνταγή έτσι είναι νηστίσιμη αλλά αν θέλετε περισσότερη γεύση μπορείτε να προσθέσετε και βούτυρο στο τηγάνισμα των ψαριών και να χρησιμοποιήσετε μόνο βούτυρο στα λεμόνια. Πάντως και έτσι το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό.

Υ.Γ. Στη φωτό τα φιλέτα είναι κατεψυγμένα (αυτά είχα πρόχειρα) αλλά φρέσκα είναι ακόμα καλύτερα.

Υ.Γ.2 Τα λεμόνια είναι ωραία γαρνιτούρα αλλά καλύτερα να μην τα φάτε γιατί γίνονται λίγο πικρά.


Ετικέτες: γλώσσα, ψάρι

Υλικά


Εκτέλεση