Σνίτσελ γεμιστά στο φούρνο με συνοδευτικό μανιτάρια πορτομπέλο
Για τα σνίτσελ:
4 σνίτσελ χοιρινά
Τυρί κρέμα
Πιπεριές Φλωρίνης
Πράσινες πιπεριές
Ντομάτες
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Για τα μανιτάρια:
700 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
1 σκελιδα σκόρδο λιωμένη
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο (κατά προτίμηση Κερκύρας)
Για τα σνίτσελ:
Αφού πλύνουμε και στεγνώσουμε καλά τα σνίτσελ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε και με τη ρίγανη.
Περνάμε τη μία πλευρά των σνίτσελ με τυρί κρέμα και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τη ντομάτα και το μαϊντανό.
Τα τυλίγουμε και περνάμε οδοντογλυφίδες από τις δύο πλευρές προκειμένου η γέμιση να μη χυθεί.
Τα περνάμε από το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο, αφού το αλείψουμε με λίγο λαδάκι, και τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 50 λεπτά στους 180 με 200 βαθμούς
Για τα μανιτάρια:
Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο.
Τα ανακατεύουμε καλά, τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε από πάνω 2-3 κομμάτια βούτυρο.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Καλή μας όρεξη!