Cooktherapy.gr

Συνταγή:Χαλβάς Σιμιγδαλένιος των Πριγκηποννήσων


Μερίδες:15-20
Χρόνος ετοιμασίας: 20'
Χρόνος ψησίματος 10 '
Περιγραφή

Η συνταγή προέρχεται από έναν Πολίτη που είχε μια ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη πριν είκοσι χρόνια. Το ιδιαίτερο συστατικό σε σχέση με τον συνηθισμένο χαλβά είναι το γάλα στη φάση του σιροπιού. Ήμουν πελάτης του και σε μια τυχαία συνάντησή μας στο μαγαζί ενός κοινού φίλου, μου εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά του ιδιαίτερου χαλβά που σερβίριζε στη ταβέρνα του. Νάσαι καλά Νίκο όπου κι αν βρίσκεσαι τώρα!


Ετικέτες: Αυθεντικό

Υλικά


Εκτέλεση