Cooktherapy.gr

Συνταγή:Tiramisu


Μερίδες:12 με 16
Χρόνος ετοιμασίας: 20'
Περιγραφή

Το γλυκό θέλει αρκετές ώρες για να 'δέσει' στο ψυγείο, οπότε ετοιμάστε το μία μέρα νωρίτερα.

Επειδή τα αυγά στο γλυκό αυτό δεν ψήνονται, χρησιμοποιήστε μόνο πολύ φρέσκα & βιολογικά αυγά, τα οποία τα πλένετε και σκουπίζετε καλά πριν τα σπάστε.

Ενημερωθείτε για τον πιθανό κίνδυνο μόλυνσης από σαλμονέλα, ένα μικρόβιο το οποίο πιθανώς βρίσκεται στο τσόφλι των αυγών.

Την συνταγή την φτιάχνω χρόνια χωρίς πρόβλημα, προσέχοντας από που αγοράζω τα αυγά, πάντα χρησιμοποιώ φρέσκα αυγά που μόλις αγόρασα. Το ότι είναι βιολογικά δεν είναι εγγύηση κατά της σαλμονέλας, απλώς πιστεύω οι συνθήκες σε μικρές μονάδες παραγωγής καλύτερες για το πτηνό, και κατ'επέκταση, παράγονται και καλύτερα αυγά.


Ετικέτες: τιραμισού

Υλικά


Εκτέλεση