Ενεμέρωση σχολιασμών στις συνταγές μας - Cooktherapy Forum
Ενεμέρωση σχολιασμών στις συνταγές μας
  • %CE%9C%CE%AF%CE%BD%CE%B1Μίνα Φεβρουάριος 15
    Δε θα ήτανε καλά με κάποιο τρόπο να μπορούσαμε να ειδοποιούμαστε κάθε φορά που κάποιος κάνει σχόλιο, σχετικά με μια συνταγή μας? Πολλές φορές περνούν ακόμη και μήνες από τη στιγμή που μπήκε το σχόλιο και που εμείς απαντάμε επειδή το βρήκαμε εντελώς τυχαία... Οπως καταλαβαίνεται αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα ειδικά όταν αφορά στις απορίες των αναγνωστών που πρέπει να λυθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.
  • Cook+TherapistCook Therapist Φεβρουάριος 15
    Ειδοποιούμαστε για τα σχόλια και των συνταγών μας αλλά και όσων συνταγών έχουμε σχολιάσει με email. Αν δεν λαμβάνεις τα email τότε πήγαινε στο "προφιλ", πατα επεξεργασία "προφίλ" και δες αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για συνταγές / μενού που έχω σχολιάσει" Αν όχι, τσεκάρισέ την και πάτα "ενημέρωση προφίλ". Αν ακόμα και τότε δεν παίρνεις τα mail τότε να κοιτάξουμε μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα :)
    Οι καλές συνταγές κάνουν τους καλούς φίλους :)
    Σε ευχαριστώ!
    Πάω να δω... Πάντως ενημερώσεις για νέες συνταγές φίλων μου λαμβάνω... εκτός κι αν αυτό γίνεται by default.
    Thnks anyway!
    Μπορείς να κάνεις ένα τεστ γράφοντας κάτι σε μια συνταγή μου?
    Αν και είναι ήδη τσεκαρισμένο να λαμβάνω εγώ δεν λαμβάνω παρα μονο ενημερώσεις για συνταγές φίλων.
  • Cook+TherapistCook Therapist Φεβρουάριος 15
    Σου έγραψα στη Μηλόπιτα - Αχλαδόπιτα.
    Οι καλές συνταγές κάνουν τους καλούς φίλους :)