Ποιά κουζίνα προτιμάτε; - Cooktherapy Forum
Ποιά κουζίνα προτιμάτε;
  • Cook+TherapistCook Therapist Ιανουάριος 20
    Γαλλική, Μεξικάνική, Ιαπωνική; Ποια είναι η αγαπημένη σας κουζίνα πέρα από την Ελληνική;
    Οι καλές συνταγές κάνουν τους καλούς φίλους :)
  • apapsaapapsa Ιανουάριος 20
    Χμ... προβληματίστηκα αρκετά, αν και αρχικά μου φάνηκε εύκολη ερώτηση. Τελικά, νομίζω ότι θα πω την Ιταλική. Ξέρεις, πίτσα, μακαρόνια... Αλλά χωρίς να είμαι σίγουρη, γιατί πέρα απ' αυτά δεν έχω δοκιμάσει άλλα ιταλικά φαγητά.
  • SokolatoulaSokolatoula Ιανουάριος 21
    Κι εγώ μετά από "ώριμη" σκέψη την Ιταλική κουζίνα θα πω ότι έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις μου. Λατρεύω τις μακαρονάδες, τις πίτσες και τις σαλάτες της Ιταλικής κουζίνας!
  • Cook+TherapistCook Therapist Ιανουάριος 21
    Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι Ελληνες απαντάνε την Ιταλική.

Κανένας με διαφορετική άποψη;
  • ADAMADAM Ιανουάριος 23
    Παιδιά μέχρι προχθές τρελαινόμουν για την κινέζικη-πολυνησιακή κουζίνα. Μετά όμως από μία δηλητηρίαση θα το ξανασκεφτώ!
  • apapsaapapsa Ιανουάριος 30
    Ωχ... Δεν έχω φάει πολυνησιακή, αλλά φαντάζομαι...
  • mtzammtzam Φεβρουάριος 2
    Μεξικάνικη δαγκωτό! Αυτά τα καυτερά με τις δροσερές σάλτσες νομίζω ότι είναι ο ορισμός της εφαρμοσμένης επιστήμης που λέγεται μαγειρική!!!
  • nakupendanakupenda Φεβρουάριος 2
    Πολωνική! Σούπες, σαλάτες, πιερόγκι, γλυκά απίστευτα... Πρέπει να βάλω καμιά συνταγή πλάκα-πλάκα.... ;-)
    I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.
  • apapsaapapsa Φεβρουάριος 3
    Ναι, βάλε καμιά συνταγή βρε nakupenda! :-D
  • Cook+TherapistCook Therapist Φεβρουάριος 3
    Α ναι μπράβο.
    @Nakupenda ανέβασε καμία.
    @mtzam συμφωνώ για την μεξικάνικη απλά δεν είμαι σίγουρος οτι αυτά που έχω φάει είναι 100% original μεξικάνικη κουζίνα. Εχω την εντύπωση οτι είναι "νοθευμένη" :)

Γεια σου!

Δεν είσαι συνδεδεμένος στο CookTherapy.gr. Για να συνδεθείς πάτησε ένα από τα δύο παρακάτω κουμπιά:

Σύνδεση Εγγραφή μέλους

Συμμετέχουν