Γεια χαρά σας! Νομίζω πως βρήκα κάτι καλό!! Και ξεκινώ με μια ερώτηση, πως θα καλέσω φίλους σαν νέους cooktherapists? Mου δόθηκε σαν αρχική επιλογή με την εγγραφή μα στο προφίλ δεν αναφέρει κάτι..... Ευχαριστώ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :) Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιλογή για να ξαναστείλεις προσκλήσεις, όμως ετσι και αλλιώς αυτό που θα λαμβάνανε οι φίλοι σου θα ήταν ένα email μόνο. Ίσως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή είναι να τους γράψεις ένα απο μόνος σου. Το ξέρω δεν είναι πολύ high tech λύση αυτή, αλλά τι να κάνουμε. Πάντως θα το κοιτάξουμε μηπως φτιάξουμε μια τέτοια επιλογή :)
καλημερα καλως σας βρηκα ειμαι η βικυ και εχω 3 τσουρεκακια την λυδια τον σταυρο και τον χριστοφορο! ζηταω την βοηθεια σας γιατι σαν νεα νυκοκοιρα και εγω δεν μπορω να καταφερω την σουσουραδιτσα μου να φαει τιποτα αλλο εκτος απο απο μακαρονια (ορφανα) και μπριζολιτσα θεοστεγνη! βρηκα την συνταγη με το κεικ κολοκυθι και ελπιζω να πετυχει!!! καλημερες και χαρηκα που σας βρηκα!!!!
Καλημερα ειμαι πολυ ευτυχισμενη η μικρη μου σουσουραδα εφαγε τελικα 2 κοματια απο το κολοκυθο-κεικ και της αρεσε!!!! γινεται και με μπροκολο? ( ε! τωρα που βρηκαμε το κολπο ασ το παρακανουμε λιγακι ε?) υπαρχει τετοια συνταγη? σας ευχαριστω για τις συμβουλες
Πολύ χαίρομαι που πέτυχε! Ποιά ακριβώς συνταγή έκανες ομως; Φαντάζομαι οτι μπορείς να κάνεις πάντως μια παραλαγή και αν οχι να αντικαταστισεις το κολοκυθι τελείως να το βάλεις μισό - μισό με μπρόκολο.