Μετα-πρωτοχρονιάτικη συνάντηση. - Cooktherapy Forum
Μετα-πρωτοχρονιάτικη συνάντηση.
  • Cook+TherapistCook Therapist Δεκέμβριος 2011
    Την Τρίτη 3/1/2012 για το καλό του καινούριου χρόνου και με την ευκαιρία που θα είναι η Juliana στην Ελλάδα λέμε να πάμε για καφέ στο "Ελληνική Γωνία" Καραγιώργη Σερβίας 10 - Σύνταγμα.

Ώρα: 5:30

Το ξέρω οτι δεν είναι η πιο βολική μέρα και ώρα αλλά ελπίζω να μαζευτούμε. Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε γράψτε εδώ για να έχουμε μια αίσθηση πόσοι θα μαζευτούμε.

:)
    Οι καλές συνταγές κάνουν τους καλούς φίλους :)
  • juliananajulianana Δεκέμβριος 2011
    Εγω θα έρθω!!!!!! Δηλώνω συμμετοχή !! Τα τηλέφωνα μου τα έχει ο Βασίλης ελπίζω να δω πολλούς φίλους και φίλες!!! Καλή Χρονια!!! Με υγεία και δουλειά!!!
  • apapsaapapsa Ιανουάριος 1
    θα είμαι κι εγώ στην συνάντηση φυσικά! :-D
  • juliananajulianana Ιανουάριος 2
    Τι γίνεται παιδιά;;;; Πόσοι θα έρθουν αύριο;;; Βασίλη πάρε με μέχρι αύριο να μου πεις νεώτερα Φιλια Τζουλιανα
  • Cook+TherapistCook Therapist Ιανουάριος 2
    Δεν βλέπω πολύ κίνηση μάλλον εμείς θα είμαστε εκτός απροόπτου...
  • juliananajulianana Ιανουάριος 3
    Βρε Βασίλη!!!! Πάρε τηλέφωνο επείγον εμένα στο 6948 529114πρέπει να ξέρω ποιοι θα είμαστε !!! Τζουλιανα !!!
  • juliananajulianana Ιανουάριος 4
    Βασίλη και γυναιξη!!! Χάρηκα πολυ που σας γνώρισα!!! Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνατε και ήρθατε αφού αφήσατε τον cooky μου!!! και σας ευχαριστώ παρα πολυ. Μακάρι ο Θεός να σας δώσει υγεία,ευτυχία και προκόπη και να αρχίσουμε μια μακριά Φιλια!!! και πάλι Καλή Χρόνια Σας φιλω θερμά!! Υ.Γ. Το βιβλίο είναι τέλειο!! Έχει ήδη μπει στην βαλίτσα και απο αύριο θα βάλω μπρος!!!
  • mtzammtzam Ιανουάριος 9
    Δεν το είδα εγκαίρως... Κρίμα!
  • Cook+TherapistCook Therapist Ιανουάριος 9
    Οντως κρίμα γιατί ήταν ωραία και είπαμε πολλά για μαγειρική και όχι μόνο. Τελικά ήμασταν μονο τρείς αλλά περάσαμε ωραία! :)
  • natnatnatnat Ιανουάριος 16
    Ωχχχχχ τώρα το είδα αυτό !! :(
  • Cook+TherapistCook Therapist Ιανουάριος 16
    Κριμα natnat.
    Παντως αφου ξέρετε ότι δεν παίρνω μπροστά εύκολα, τώρα που έχουμε φόρουμ να βάλουμε μπροστά για την επόμενη συνάντηση. Αρκεί κάποιος να κάνει την αρχή, να συντονίσει τα πράματα...