Αυτο το εγχείρημα φαινότανε ότι δεν θα πάει καλά απ' την αρχή... Έψαξα σε 2 μεγάλα σούπερ μάρκετ και δεν βρήκα τα δημητριακά που χρειαζόμουν. Πάνω στην απελπισία μου πήρα κάτι άλλα που περιείχαν *κάτι σαν* αυτά που ήθελα. Έκατσα όλο το πρωί και ξεχώρισα τα μικροσκοπικά δημητριακούλια από τα κορν φλέικς, κάτι σαν να ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα φανταστείτε κι όλη την ώρα έλεγα από μέσα μου: "είμαι ψυχάκι, είμαι ψυχάκι..." Βγήκε το 1/6 από την π΄σότητα που ήθελα κι έτσι μείωσα όλα τα υλικά δια του 6. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Και επίσης δεν τρωγότανε :) Άντε... Καλά Χριστούγεννα βρε!
Άμα θέλει να σου πάει στραβά, θα σου πάει από την αρχή... Εγώ θα εγκατέλειπα νωρίτερα, ίσως από το σούπερ μάρκετ. Στη φάση κάθομαι και ξεχωρίζω ένα- ένα δε θα έμπαινα καν... Τουλάχιστον, μπορείς να αποδώσεις την αποτυχία στα μαθηματικά! Εγώ αυτό θα έκανα...
Είχα πεισμώσει τρομερά Μαρία. Αλλά το χείρότερο ήταν η γεύση από τα μαρσμάλλοους, που ήταν το συνδετικό υλικό για να κολλήσουν τα δημητριακά... Μπιαχ, λιωμένα μαρσμάλλοους αίσχος :0&